ארוחת בוקר – 2 פרוסות לחם קל עם 1 כף גבינה עד 5% שומן.
ארוחת ביניים – פרי אהוב בעונה זו מתאים תפוז, או מנדרינה או תפוח עץ
ארוחת צהרים – " על האש"
מתחילים עם סלטי ירקות או ירקות חיים, או אנטי פסטי,או ירקות חתוכים.
פיתה קלה מקמח מלא עם 1 כף חומוס וכף טחינה -ניתן לוותר
שיפוד פרגית וקבאב אחד וסלטים כמה שרוצים. אפשר להכין שיפודי ירקות על האש אפשר סלטים חיים העיקר שיהיו המון ירקות. ולקינוח קפה או תה בכיף.
ארוחת ביניים –כוס תה צמחים עם פרי נוסף – כוס תותים או כוס קטנה סלט פירות.
ארוחת ערב – סלט ירקות עם כף טחינה מוכנה או כפית שמן זית ו2 פרוסות לחם קל עם כף גבינה לבנה עד 5% שומן.
ארוחת לילה – מנת פרי כמו תפוח עץ או בננה קטנה, או לחילופין מעדן דל קלוריות או ארטיק דיאיט..