תפריט ליום ערב החג :
ארוחת בוקר: פרוסת לחם מלא עם גבינה 5% +ירקות חיים חתוכים אפשר תוספת של חצי אבוקדו או פירות – עד 4 פירות. כסלט פירות או כשייק קליל .
ארוחת ביניים: חופן אגוזים או שקדים
ארוחת צהריים– סלט כרוב להיט! בתוספת ירוקים ועדשים (או טונה) -מצורף מתכון
ביניים: פרי
ערב ארוחת החג:
סלטים מפנקים: סלט תבולה כרובית-מצורף מתכון
סלט פטריות טריות עם שום כתוש, זיתים שחורות, שמן זית לימון ופילפל שחור.
פיצה חציל- יוונית. לוהטת מצורף מתכון
פשטידת כרובית מהסרטים מצורף מתכון
סלק ממולא קינואה ועדשים מצורף מתכון
טרמיסו טעים בטירוף או פודינג ציה לקינוח-מצורפים מתכונים
תפריט יום ו:
בוקר: פירות חתוכים או שייק פירות על בסיס מים- עד 4 פירות.ביחרו בצירוף האהוב עליכם, עם מעט מים
ביניים חופן של 7 אגוזים
צהריים: סלט סביח יאמי! -מצורף מתכון
ביניים: יוגורט
ערב: פרגית בצורה שאוהבים- מצורף מתכון לתבשיל פרגית עם פטריות לתוספת אורז בסמטי-4 כפות או קינואה אדומה מבושלת -5 כפות.
תפריט שבת:
ארוחת בוקר: ביצה קשה /חביתה מ2 חלמונים +2 פרוסות לחם מלא + כף טחינה או חצי אבוקדו או פירות-למי שצריכה קלילות.
ביניים אגוזים +תמר או יוגורט עד 1.5%
צהריים: סלמון אפוי או פרגית +ירקות חיים
ביניים: פודינג ציה מפנק-מצורף מתכון
ערב: סלט ירוקים חי (תרד, פטרוזיליה ,נענע, בצל ירוק עם חצי כוס עדשים שחורות חלוטות ו2 כפות טחינה או חצי אבוקדו