מרכיבים:
12 קישואים קטנים
1.5כוס אורז סוגת פרסי קלאסי
200 גרם בשר כבש שמן טחון
2 בצלים גדולים קצוצים
2 שיני שום כתושות
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
4 כפות צנוברים
קורט אגוז מוסקט
1/2כפית קינמון
אופן ההכנה:
שוטפים את הקישואים ומסירים את הקצה הירוק יותר.
בסכין קטנה מרוקנים את תוכן הקישוא.
מטגנים את הבצל במעט שמן זית, מוסיפים את הבשר, השום והתבלינים ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב עד שהבשר מושחם.
מטגנים מעט גם את הצנוברים. מסירים מהאש, מוסיפים את האורז ומערבבים היטב(יש להקפיד שהבשר יתפורר.(
ממלאים את הקישואים באופן מרווח ולא דחוס, מסדרים בסיר נמוך ומכסים במים ויתרת שמן הזית.
. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה ומגישים פושר.
נהוג להגיש עם רבעי לימון.