מרכיבים:
1.5 כוסות בורגול
2 כוסות מים חמים או רותחים
צרור פטרוזיליה
חצי צרור נענע
3 עגבניות
3 בצלים ירוקים
3 כפות שמן זית
לתיבול:
2 כוסות מים חמים או רותחים
צרור פטרוזיליה
חצי צרור נענע
3 עגבניות
3 בצלים ירוקים
3 כפות שמן זית
לתיבול:
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
לימון סחוט
אופן ההכנה:
משרים את הבורגול בקערה עם המים רותחים, מכסים במגבת וממתינים כ-20 דקות, עד לספיגת הנוזלים.
קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע, העגבניות והבצל, ומוסיפים לקערת הבורגול.
מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל, ומערבבים.
אם בא לכם לגוון:
אפשר להחליף את העגבניות בגרגרי רימון.
אפשר להחליף את הבל הירוק בעירית קצוצה.
את הבורגול אפשר להחליף בקינואה או בדוחן מבושלים.