מרכיבים:
4 פלפלים אדומים/צהובים
3 שיני שום
לתיבול:
2 כפות שמן זית
כף חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
חוצים את הפלפלים, קוטמים את הראש ומוציאים את הגרעינים. מניחים בתבנית אפייה על הצד הפנימי, וקולים בתנור כ-40 דקות בחום בינוני.
לאחר שהפלפלים הצטננו מקלפים ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים את השום וטוחנים לעד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לקערה, מוסיפים שמן זית, חומץ, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
הצעת הגשה:
כריך כפרי נהדר-
שתי פרוסות לחם משובח+3 כפות ממרח פלפלים+זיתים שחורים חתוכים