077-55-200-18

לייעוץ חינם - חייגו עכשיו

מג׳דרה מיצרית מפתיעה!

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

מצרכים:
למג'דרה:
2 כוסות עדשים חומות או שחורות (או שתיהן, עדיף מהזן הקטן)
2 כוסות פריקה (או בורגול גס)
5 בצלים גדולים
כרובית
כפית גדושה בהרט
כפית מחוקה כמון
5-6 עלי דפנה
8-10 גרגירי פלפל אנגלי
שמן זית
מלח, פלפל שחור

לסלט ביוגורט:
2 עגבניות אדומות ובשלות
2 מלפפונים דקים ופריכים
1 בצל סגול קטן
חצי כוס עלי נענע שטופים ומופרדים מהגבעולים
500 מ"ל יוגורט עיזים מעולה
מיץ מחצי לימון
שמן זית
מלח, פלפל שחור

 

למג'דרה:
1. פורסים את הבצלים לפרוסות לרוחב ומפרידים לטבעות. מפרידים את הכרובית לפרחים קטנים ככל האפשר וקוצצים את הגבעול הלבן לקוביות קטנות. יוצקים מעט שמן זית לסיר רחב
2. מעבירים את הבצל ואת הכרובית לסיר עם מעט השמן, ומערבבים מדי פעם עד שהבצל נהיה שחום ופריך. והכרובית נימוחה וחומה. הטיגון עשוי לקחת כ-40 דקות ובמהלכו מכינים את המג'דרה. אם רואים שחלק מהבצל נשרף מהר מדי, מוסיפים מעט מים ומערבבים. המטרה היא שהבצל והכרובית יתקרמלו והבצל ייעשה מעט מתוק ופריך.

3. בוררים את העדשים ואת הפריקה (חיטה שבורה) בנפרד ומוודאים היטב שאין ביניהם אבנים או קליפות קשות. שוטפים במסננת תחת מים זורמים ומעבירים כל אחד מהם לקערה עמוקה. על העדשים יוצקים 5 כוסות מים רותחים ועל הפריקה 5 כוסות מים פושרים ומשרים ל-20 דקות.

4. מסננים את העדשים ומעבירים לסיר על אש בינונית עם 2 כפות שמן זית. מוסיפים את  הבהרט, הכמון, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי, הפלפל השחור והמלח. יוצקים על העדשים 4 כוסות מים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה 15 דקות.

5. מכבים את האש ומוסיפים לעדשים את הפריקה המסוננת תוך ערבוב עדין. סוגרים את המכסה וממתינים 15 דקות נוספות. הפריקה תשתה את שארית מי הבישול ותקבל את הטעמים של העדשים ושל התבלינים. אם המג'דרה יבשה מדי מוסיפים מעט מים רותחים לבישול קצר.

6. מערבבים אל תוך המג'דרה את האורז ואת הכרובית המטוגנים ומשאירים קצת בצד להגשה.

סלט היוגורט:
1. קוצצים קטן את העגבניות, את המלפפונים ואת הבצל ומעבירים לקערה. מוסיפים את עלי הנענע ואת היוגורט ומערבבים.

2. סוחטים לימון ומוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס לקבלת טעם חמצמץ ורענן.

ובתיאבון!

מתכונים נוספים

מרקים

המרק שיחמם לכם את החורף ויעשיר את גופכם בחלבון מעולה

מנה עיקרית

מתכון משובח של אלי לנדאו

אוכל אוריינטלי

טבולה ים תיכונית מלאת בריאות

חיפוש

מתכונים נוספים

שקשוקה אוריינטלית

שקשוקה מדהימה שתשקשק לכם

קרא עוד ←

מג'דרה אורז

ארוחה מלאה בתבשיל טעים אחד.אפשר

קרא עוד ←

מג׳דרה מיצרית מפתיעה!

מצרכים: למג'דרה: 2 כוסות עדשים

קרא עוד ←

אודותינו

את סטודיו יורדים הקמנו לפני שנים בצפון הארץ במטרה לעזור לא-נשים לעשות שינוי . לרדת במשקל, לשנות הרגלי אכילה, לסגל אורחות חיים בריאים ולאהוב את עצמם. קרא עוד >>>

חיפוש

עקבו אחרינו

ערכות אפקטיבי

© כל הזכויות שמורות

שיווק מוצרי effecteva
close slider

רוצה לשווק את מוצרי ״effecteva" אצלך בעסק?

אם אתם נפגשים עם קהל לקוחות שחשובה לו הבריאות? וירידה במשקל זה נושא שעולה.
אם אתם מחזיקים מכשור רפואי להרזיה-וחשוב לכם לדייק את התוצאות אצל הלקוחות ולתת להם מענה להמשך טיפול בבית
אם אתם מגיעים מעולם הכושר ואתם רוצים לתת ללקוחותיכם מענה נוסף ועזרה.
או בעלי מכון יופי והנושא עולה שוב ושוב,כי בואו נודה על האמת-זה הנושא הבוער של המאה ה21 וחשוב לכם לתת פתרון ועזרה ללקוחות אצלכם ״בבית״

השאירו פרטים ונחזור אליכם לייעוץ ולתאום פגישה.

גלילה לראש העמוד
לחצי לקבלת פרטים נוספים
דילוג לתוכן